Met de binchopan steek jij op snelle en authentieke wijze Binchotan aan. Door de Binchotan rechtop te plaatsen creëer je een geconcentreerde hitte, waardoor je houtskool snel gloeit. De binchopan dient ook als doofpot, zo kun je je Binchotan hergebruiken.
Ben jij klaar om je skills naar een hoger level te halen? Dan is de Konro- & Yakitorigrill een uitstekende keuze! Deze Shichirin heeft een ruim grilloppervlakte van 39x21 cm wat zich goed leent om kleine stukken vlees, of een groot stuk vlees op te bakken
Met dit kookboek duik je in de Japanse wereld. Laat je verrassen en inspireren door de meest bijzondere recepten voor op de Shichirin tafelgrill en leer hoe jij thuis een echte chef-kok wordt.
De RVS bars van YAKINIKU® zijn ideaal om Yakitori-style te grillen. Gebruik de bars bovenop de rechthoekige Shichirin in combinatie met de YAKINIKU® RVS spiesen. Deze verpakking bevat 2 stuks.
De YAKINIKU® bento box is een typische Japanse lunchbox met verschillende compartimenten. De box is ideaal om ingrediënten in te bewaren. Je kunt de box gebruiken bij het voorbereiden van een maaltijd of om achteraf restjes in te bewaren.
Een gietijzeren rooster gebruik je om een snelle en mooie afdruk op je gegrilde producten te maken. Dit rooster is voorzien van de typische ruitvorm. Met een gietijzeren rooster krijg je perfect dichtgeschroeid vlees, waardoor sappen goed bewaard blijven.
De asborstel van YAKINIKU® is onmisbaar voor het onderhouden van jouw Shichirin. Met deze borstel verwijder je gemakkelijk as, vet- en etensresten van het keramische oppervlak van de Shichirin. Zo kun je altijd van een schone barbecue genieten.
Deze BBQ spiesen van YAKINIKU® in RVS zijn ultradun. Met deze spiesen kun je behoedzaam vis, vlees of groenten rijgen. Zo blijven je ingrediënten in tact. Je kunt deze spiesen gebruik in je Kamado of de Shichirin. Inclusief luxe opbergkoker in RVS.
Een gebogen pincet wordt volgens Japanse traditie gebruikt om gaar vlees, vis of groenten van de grill te halen. Deze pincet is heel geschikt voor kleine ingrediënten op de Shichirin, maar kan ook gebruikt wordt als BBQ tang voor de Kamado.
Een YAKINIKU® Shichirin is een traditionele Japanse tafelgrill. "Beefing up the people", is het motto van de Japanners. Mensen bij elkaar brengen, de tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. Grillen op een Shichirin is niet zomaar barbecueën.
Deze waaier is ideaal voor het aansteken van je kolen, door middel van het waaien creëer je extra luchtcirculatie en gaan je kolen extra snel branden.
Met de YAKINIKU® tafelbeschermer bescherm je je tafel bij het gebruik van de Shichrin. Zo blijft je tafel schoon en krijg je geen vetspetters of andere vervelende plekken. Het heeft een luxe uitstraling en is ook nog eens supersterk.
Een rechte pincet wordt volgens Japanse traditie gebruikt om rauw vlees op de grill te leggen. Deze pincet is heel geschikt voor het plaatsen van kleine ingrediënten op de Shichirin, maar kan ook gebruikt wordt als BBQ tang voor de Kamado.
Met de YAKINIKU teppanyaki plaat voor de ronde Shichirin kun je de verfijnde Japanse kooktechniek gewoon in je achtertuin uitoefenen. Teppyanyaki is een typisch en moderne Japanse manier van voedselbereiding.