In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende marinades en verrukkelijke bijgerechten.
Dit prachtig uitgevoerde BBQ Journal is de perfecte tool voor elke grillmeester. Eindelijk is er nu een waardig journal om al je barbecue-avonturen en -ervaringen in kwijt te kunnen.
In de winter kan jij ook prima barbecuen! Weber komt met het Weber's Winter Grilling kookboek van Jamie Purviance. Dit receptenboek staat boordevol met heerlijke recepten, marinades en rubs die jij perfect kan maken in de wintermaanden.
Hét kookboek van YouTube-fenomeen Nick Toet! Eten met Nick van YouTube-fenomeen Nick Toet staat vol makkelijke recepten en tips en tricks waarmee zelfs jij kunt leren koken.
Al zo’n 10 jaar is Fire&Food het populairste buitenkookmagazine van Nederland en België. Lifestyle meets barbecue. Je ontmoet gerenommeerde chefs en enthousiaste amateurkoks. En we nemen je mee naar bijzondere plekken in binnen- en buitenland.
Een lekkere, verse burger is het symbool bij uitstek van de 'American wat of life'. Voor alle liefhebbers van dit smakelijke fastfood is er nu dit fantastische burger boek. Dit boek bevat 46 gevarieerde burgergerechten. Must have!
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen ruim 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Steek de barbecue aan, ga op avontuur en geniet. Uitgebreide verzameling recepten waarbij ook deskundig advies wordt gegeven voor het organiseren van de meest geslaagde barbecue aller tijden.
In dit kookboek van Roel Westra, ofwel Pitmaster X, ontdek je nieuwe en spetterende smaken met 100 recepten voor je barbecue, grill en smoker.
Onmiskenbaar veelzijdig! Ralph de Kok neemt ons mee op een culinaire wereldreis in 100 recepten. Van eenvoudig tot indrukwekkend: met dit boek bereidt iedere barbecuekok zeer afwisselende gerechten.
Stel een compleet barbecuebuffet samen met deze tips en trucs voor het roosteren van voedsel en verwen jezelf en je gasten met allerlei kleine lekkernijen. Succes gegarandeerd!
BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik.
Het tweede OFYR kookboek Flavours of the World staat boordevol inspiratie voor elk buitenmoment. Het boek is verkrijgbaar met 8 exclusieve kruidenmixen ontwikkeld door Guy Weyts.
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks.
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks.
Je vind een heleboel info waarmee je van iedere barbecue een feestje maakt. In het begin van het boek wordt alles uitgelegd over soorten barbecues, welke kolen je kan kiezen, hoe je aansteekt en hoe je een stappenplan voor een geslaagde barbecue maakt.
90 recepten van BBQ rookie naar volwaardig kamado chef! Geschreven door Zowie Tak, bekend van onze workshops en livestreams! Alle beschikbare kennis heeft hij gebundeld in dit boek binnen een prettige hoofdstuk indeling per accessoire.
Na veel praktische informatie en verrassende recepten voor ieder moment in Let’s Make BBQ Great (Again), is The Bastard volwassen geworden. In Good Better Bastard wordt aan de hand van 24 archetypen dit verhaal ondersteund.
Het BBQ receptenboek van The Bastard dat met veel humor nieuwe momenten geeft om het BBQ vuur aan te steken. Van Learning by Burning tot Below Zero en van Lunch break tot Meatless Monday, om maar eens een paar momenten te noemen.
De grillplaat is zeer populair en als je dit boek ziet, begrijp je waarom. Je zult ontdekken dat je bijna alles kunt bereiden op de plancha. Dit boek geeft je recepten voor alle denkbare gelegenheden, van spontane barbecue-avonden of chique gerechten.
We Can BBQ of We Can’t BBQ. Het is een lettertje verschil. Masterchefs, pitmasters en zelfbenoemde BBQ experts. Geen dag gaat voorbij of de BBQ evangelisten laten van zich horen. Houd dan het hoofd maar eens koel!
We Can BBQ Too, is het nieuwe BBQ boek van The Bastard, met recepten van 54 beroemde, beruchte en andere Bastards. Dit diepe inzicht in de culinaire ziel van deze Bastards weerspiegelt wat ons verenigt: een passie voor lekker eten.