Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem. Maar ook zachtere deegwaren zoals bagels, casino wit en zelfs cake en gebakjes.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Ervaar de topprestaties van het PAUDIN N1 Professioneel Japans Koksmes! Dit keukenmes van het populaire merk Paudin is ongeëvenaard in kwaliteit en design en jouw essentiële keukenpartner, geschikt voor alles van barbecueën tot fijne gastronomie.
Deze schaar is vlijmscherp en ideaal om vlees, vis en gevogelte mee te knippen. Ook weet hij zijn weg rondom groenten en kruiden en is dus een echte allesknipper in de keuken. Hier houd het echter niet bij op.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. Een office mes is onmisbaar in het arsenaal van een echte sterren chef.
Zoek je een bijzonder cadeau voor een culinaire liefhebber of wil je je eigen keuken upgraden met een professioneel keukenmes? Ontdek dan het PAUDIN HP4 Professioneel Japans Nakiri Mes.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Ben je een echte BBQ specialist en hou je van prime rib, ham of rosbief, dan is een fileermes een essentiële snijmachine voor het maken van uniforme stukken vlees. Door zijn lengte is hij zelfs perfect om bijvoorbeeld een grote watermeloen te halveren.
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk alles wordt ermee gesneden. Dit koksmes is daarmee uitermate geschikt voor al uw snijwerk en mag zich met recht een echte Chef Knife noemen.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Zo'n mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruit messen.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.
Dit Aziatische broodmes is vervaardigd uit gesmeed damaststaal. Tussen de 32 lagen damaststaal per zijde bevindt zich een kern van VG-10, waarmee je daadwerkelijk snijdt. Dit staal is, zeker voor rvs-begrippen, erg hard en kan vlijmscherp geslepen worden
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, we
Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.