Allbrine Nr. 1 - Emmer - 2000 gram

Artikelnummer: dbcab16003
€16,99
Levertijd: 1-2 werkdagen
Op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Product informatie
Beschrijving

AllBrine is een universeel pekelproduct met zeezout. Pekelen is een oude methode die van oorsprong werd gebruikt om voedsel te conserveren.

Tegenwoordig pekelen we vooral omdat het de malsheid, sappigheid en smaak van vlees en vis enorm ten goede komt. In Amerika is deze bereidingswijze gebruikelijker dan in Europa, omdat pekelen de structuur van grotere of taaiere stukken barbecuevlees veranderd, waardoor dit heerlijk mals wordt. Maar ook een eenvoudig kipfiletje komt heerlijk sappig van de barbecue als het een paar uur in AllBrine heeft gelegen.

Onze AllBrine No.1 bevat zeezout, suiker, kruiden en specerijen en de klassieke smaakmakers wortel, ui, prei en selderij.

Allbrine No.1 is geschikt voor vis, vlees, gevogelte, en groenten. Geeft extra smaak aan steak, gerookte zalm, wild, kip, gevogelte, runder brisket, rookvlees, pulled pork en ribs.
 
Let op: dit product bevat 2000 gram AllBrine No.1.

AllBrine No.1 is verkrijgbaar in 800 gram, 2000 gram en 8000 gram.

Artikelnummer: dbcab16003

EAN-code: 8719326006178

Artikelnummer: dbcab16003

BTW-tarief: 9%

Reviews
(0)
1 star
0 reviews
2 stars
0 reviews
3 stars
0 reviews
4 stars
0 reviews
5 stars
0 reviews
Geen reviews gevonden
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favoriet
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Schrijf je eigen review
Allbrine Nr. 1 - Emmer - 2000 gram
Allbrine Nr. 1 - Emmer - 2000 gram

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »