Deze langzaam gegaarde stoofpot is een klassiek Frans gerecht. Het is gemaakt van rundvlees gestoofd in rode wijn, verrijkt met spek, uien en champignons. Het is het perfect comfort voedsel.
Buiten koken is niet langer beperkt tot de zomermaanden. Met NOT JUST BBQ grillen en barbecueën we het hele jaar door, omdat we op elk moment graag genieten van de onovertroffen buitengrillsmaken.
NOT JUST BBQ heeft drie klassieke kruiden- en specerijenmixen ontwikkeld om heerlijke winterstoofschotels te maken op de BBQ voor het koudere winterseizoen. Of in de pan of op het fornuis, natuurlijk. Gewoon rundvlees of wildvlees kruiden, groenten of aardappelen toevoegen, in een gietijzeren pan op de barbecue leggen en zachtjes laten stoven. Makkelijk te bereiden en heerlijk om op te warmen op koude winteravonden.
Artikelnummer: 2021025
Artikelnummer: 2021025
BTW-tarief: 9%
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review