Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Eiken brandhout heeft een zeer hoge dichtheid en is een resistente houtsoort die tot de groep van hardhout behoort en wordt gekenmerkt door een extreem hoge calorische waarde voor een lange brandtijd. Bovendien valt het op door zijn consistente en langdur
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Whiskey houtsnippers.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Brandhout, gemaakt van snoeihout, met een mediterrane smaak (Aroma's van Spanje).
Herbruikbare cederhouten planken geven geur en smaak van hout aan je gerecht. Tegelijkertijd behoudt het voedsel al zijn sap en zijn essentie. Afmetingen van 30x14x0.9cm
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische beukenhouten snippers.
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische kersenhouten snippers.
Voeg met de aromatische sinaasappel houtsnippers smaak toe aan je gerecht.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Deze 100% natuurlijke aanmaakwokkels zijn gemaakt van geperst dennenhout.
Door het waslaagje branden ze snel en krijgt u de BBQ snel aan.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Zeer aromatisch, geschikt om snel sintels en vlammen te creëeren.
Wijnstok scheut-pellets klaar voor gebruik in uw barbecue. Wijnstok scheut-pellets zijn goed te combineren met: lamsvlees, rijst, rood vlees.
Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!