Deze NT1 Professionele Messenset staat mooi in de keuken als accessoire met zijn schitterende pakkahouten handvat en mooi afgewerkte einddop met ingegraveerd logo. Het houten blok zorgt er ook nog eens voor dat de messen makkelijk voor het grijpen liggen
Dit aanzetstaal is gemaakt uit gehard RVS. Het ergonomische handvat is gemaakt van pakkahout en afgewerkt met het Paudin logo. Het metaal aan de onderkant van het handvat beschermd u tegen snijwonden tijdens het aanzetten.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een veelzijdig officemes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en maximale precisie.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en voorzien van een ergonomische Zebrano-houten handgreep — perfect voor
Onderdeel van de Auci Wave-collectie: een elegant, krachtig koksmes met opvallend gelaserd wave-ontwerp.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en perfect uitgebalanceerd met een ergonomisch pakkahouten handgreep — ideaal voor dagelijks snij
Maak je je zorgen over het hebben van een bot mes in je keuken? PAUDIN heeft een nieuwe messenslijper voor je ontworpen. Het is een professionele, in hoek verstelbare, multifunctionele keukenslijper met een antislipvoet en een veilige handgreep.
Ideaal als cadeau met Kerst of Sinterklaas. Verpakt in mooie luxe geschenkdoos! Bestel nu deze 3-delige set en snij uren achter elkaar zonder zorgen en met veel plezier het lekkerste vlees, vis, gevogelte, groenten en kruiden!
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Ontdek de PAUDIN NS7 Professionele Messenset! Net als zijn kleine broertjes de NS1 en NS5 een parel onder de messensets dankzij zijn unieke combinatie van hoogwaardig Duits carbonstaal en een esthetisch ingelaserd Damascus patroon.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Ervaar de topprestaties van het PAUDIN N1 Professioneel Japans Koksmes! Dit keukenmes van het populaire merk Paudin is ongeëvenaard in kwaliteit en design en jouw essentiële keukenpartner, geschikt voor alles van barbecueën tot fijne gastronomie.
Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk
Mes van écht Damaststaal. Dit mes noemen de professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruitmessen.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een Japans Nakiri-mes (groentenbijltje) met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en uiterst precieze sneden.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en uitgerust met een ergonomische Zebrano-houten ha
Ontdek het KW8 Vleesmes uit de Aichi Wave-lijn: een professioneel Japans vleesmes van 20 cm, ontworpen voor precisiewerk. Ideaal voor het snijden van vlees, vis, ham, rollades, tonijn en sushi. Dankzij het smalle, scherpe lemmet maak je moeiteloos rechte,
Onderdeel van de Tokyo collectie: een elegant koksmes met uitgesproken koper- en messingaccenten in het lemmet.
Gemaakt van 67 lagen Damascusstaal en uitgevoerd met een ergonomisch handvat van hout en epoxy. Ideaal voor veelzijdig snijwerk van vlees, vis
Dit 4-delige steakmessenset van Paudin heeft scherpe, volledig gekartelde roestvrijstalen messen die moeiteloos door het vlees snijden. De snijkant is volledig gekarteld om te zorgen dat u snijd zonder het te scheuren en zo de smaak te veranderen en sappe
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een krachtig koksmes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en perfecte snijcontrole.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en voorzien van een ergonomische Zebrano-houten handgreep — ideaal voor
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: messen met opvallend design en sterke snijprestaties.
Gemaakt van hoogwaardig staal met gehamerd oppervlak voor minder wrijving, en uitgevoerd met een ergonomisch zebranohouten handvat — perfect voor zowel vlees,
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.