Deze NT1 Professionele Messenset staat mooi in de keuken als accessoire met zijn schitterende pakkahouten handvat en mooi afgewerkte einddop met ingegraveerd logo. Het houten blok zorgt er ook nog eens voor dat de messen makkelijk voor het grijpen liggen
Ben je een echte BBQ specialist en hou je van prime rib, ham of rosbief, dan is een fileermes een essentiële snijmachine voor het maken van uniforme stukken vlees. Door zijn lengte is hij zelfs perfect om bijvoorbeeld een grote watermeloen te halveren.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Zoek je een bijzonder cadeau voor een culinaire liefhebber of wil je je eigen keuken upgraden met een professioneel keukenmes? Ontdek dan het PAUDIN HP4 Professioneel Japans Nakiri Mes.
Dit 4-delige steakmessenset van Paudin heeft scherpe, volledig gekartelde roestvrijstalen messen die moeiteloos door het vlees snijden. De snijkant is volledig gekarteld om te zorgen dat u snijd zonder het te scheuren en zo de smaak te veranderen en sappe
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem. Maar ook zachtere deegwaren zoals bagels, casino wit en zelfs cake en gebakjes.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Maak je je zorgen over het hebben van een bot mes in je keuken? PAUDIN heeft een nieuwe messenslijper voor je ontworpen. Het is een professionele, in hoek verstelbare, multifunctionele keukenslijper met een antislipvoet en een veilige handgreep.
Deze schaar is vlijmscherp en ideaal om vlees, vis en gevogelte mee te knippen. Ook weet hij zijn weg rondom groenten en kruiden en is dus een echte allesknipper in de keuken. Hier houd het echter niet bij op.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.
Ideaal als cadeau met Kerst of Sinterklaas. Verpakt in mooie luxe geschenkdoos! Bestel nu deze 3-delige set en snij uren achter elkaar zonder zorgen en met veel plezier het lekkerste vlees, vis, gevogelte, groenten en kruiden!
Ervaar de topprestaties van het PAUDIN N1 Professioneel Japans Koksmes! Dit keukenmes van het populaire merk Paudin is ongeëvenaard in kwaliteit en design en jouw essentiële keukenpartner, geschikt voor alles van barbecueën tot fijne gastronomie.
Dit aanzetstaal is gemaakt uit gehard RVS. Het ergonomische handvat is gemaakt van pakkahout en afgewerkt met het Paudin logo. Het metaal aan de onderkant van het handvat beschermd u tegen snijwonden tijdens het aanzetten.
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterrenchef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, wer
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.
Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk alles wordt ermee gesneden. Dit koksmes is daarmee uitermate geschikt voor al uw snijwerk en mag zich met recht een echte Chef Knife noemen.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt.