Quebracho houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool uit Zuid-Amerika en wordt gemaakt van hout van de witte steeneik boom. Dit hout garandeert een mooie en lange brandduur, brand op een gelijkmatige temperatuur en geeft een heerlijke houtsmaak.
Klein, groot, gevuld, deze burgerpers kan het allemaal. Hamburgerpers!
The real pink butcher paper, rechtstreeks uit de USA! Verpakking van 10 vellen a 61cm x 100cm.
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven!
Onmisbaar bij pizza! Schuif je pizza in één beweging op je pizzasteen en haal ‘m er ook weer af zonder je handen te branden.
Witte BBQ Rub met citroen, witte peper, knoflook, ui en gember.
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen ruim 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven.
Met deze handige burger flipper draai je de burgers of visje om in een handomdraai! Extra stevig uitgevoerd.
The real pink butcher paper, rechtstreeks uit de USA! Rol van 45,7 meter!
Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.
Extra dikke aluminium bakken. Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.
Shred like a bear - Met deze hoge kwaliteit vleesklauwen trek je vlees met gemak aan flarden en maak je in een handomdraai heerlijke pulled gerechten.
Time to smoke it! Vul de box met rookhout en laat deze zachtjes smeulen voor extra smaak aan je gerecht.
Typische zoete, houtige cedersmaak - Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Met deze rooksnippers giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rooksnippers kan je alle smaken creëren die je wilt. Snippers zijn geschikt voor warm roken in je houtskool of gas BBQ.
Maak de meest heerlijke kip in een handomdraai. Combineer met een druippan om meteen je aardappelen en groenten te bereiden. Varieer met bier of wijn. Vaatwasmachine bestendig, gemaakt van keramiek.
Time to smoke it cold! Koud roken geeft niet alleen een fantastische smaak, maar zorgt ook voor een langere houdbaarheid indien uitgevoerd in combinatie met droogzouten.
Grill, eat & throw away - Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.
Grill, eat & throw away - Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.
Marineren van vlees gaat heel gemakkelijk met deze marinade spuit van Smokin' Flavours.
Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.