De gietijzeren kegel wordt gebruikt om onder andere vet en boter op te warmen. De flambadou van Forged uit de Churrasco serie kan boven het vuur worden gehangen of je legt deze in de barbecue om hem zo heet mogelijk te maken. Het vet druipt naar beneden zodat het vlees heel sappig wordt en blijft en de buitenkant een mooie bruine kleur krijgt. De flambadou is op zijn best als deze rood gloeit en daarna leg je er onder ander een stukje spek in. Het heft van de Forged Flambadou is van olijfhout.
Churrasco komt uit de tijd van de gauchos (cowboys in zuid-Brazilië) die vlees aan spiesen grilden, boven hete kolen in de grond. De Churrasco serie van Forged maakt het voor iedereen mogelijk om deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren. De spiesen en vorken zijn vervaardigd van hoogwaardig staal in combinatie met olijfhout. Het heft heeft een ronde tot ovale vorm en is vervaardigd van olijfhout. Hierdoor ligt het zeer prettig in de hand. Dankzij de scherpe punten rijg je elk stuk vlees, groente of fruit moeiteloos aan je spies of vork en de V-vorm van de spiesen zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft zitten tijdens het grillen en uitserveren. Het uitserveren wordt gedaan met behulp van de serveerpan. De serveerpan zorgt ervoor dat marinades, vleessappen en restjes vlees tijdens het aansnijden worden opgevangen. De RVS-grijptangetjes maken het voor de gasten gemakkelijk om de afgesneden stukken vlees of groente aan te pakken en maken de Churrasco-ervaring compleet.
Artikelnummer: OLFlambadou
Artikelnummer: OLFlambadou
BTW-tarief: 21%
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review