Dé mix voor pulled pork, maar eigenlijk lekker op elk stukje varkensvlees, zoet met een klein beetje pit. Gebruik de mix op varkensschouder (Boston butt, picnic) en procureur voor de lekkerste pulled pork. Heerlijk op spareribs. NOSKOS, bekend van YouTube
AllBrine Color is een universeel pekelproduct met kleurzout. Pekelen is een oude methode die van oorsprong werd gebruikt om voedsel te conserveren. Tegenwoordig pekelen we omdat het de malsheid, sappigheid en smaak van vlees en vis enorm ten goede komt.
Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex. Nitril is sterker, voorkomt een allergene werking en is meer betrouwbaar. Voldoen aan hoge eisen en worden daarom ingezet voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën
De karakteristieke pakkingen van de Kamado Joe zijn ook los verkrijgbaar. Met dit voordelige pakket kunt u de pakking heel eenvoudig zelf vervangen.
Gebruik de Kamado Joe Grill Grate Lifter voor het verwijderen van een grillrooster uit uw Kamado Joe barbecue. Gebruik voor extra veiligheid twee tangen voor het verwijderen van een zwaar grillrooster. Reinig de tang met een vochtige doek.
Deze dikke bacterie en vlek bestendige gesteente zorgt voor een ideale verdeling van de warmte tijdens het bakken. Hij houdt opflakkerende vlammen tegen en zorgt er voor dat het vlees in zijn eigen sappen kan bakken. Geschikt voor Big Joe.
Deze dubbeldikke lasergesneden roestvaststalen plaat is spiegelglad, dus ideaal om delicate vis en groenten gelijkmatig te garen.
Croix Valley's Pineapple Habanero BBQ en Wing Sauce is een premium saus die perfect is voor gevogelte, zeevruchten, varkensvlees en meer. Met de zoetheid van ananas en het fruitige kruid van habanero-pepers.
Zet jouw Ooni Karu 12 snel en eenvoudig om naar gas! Begin met koken op gas in je Karu 12 met behulp van de Karu 12 Gasbrander.
De rvs grijptangetjes maken het voor de gasten gemakkelijk om de afgesneden stukken vlees aan te pakken.
Door het extra lange lemmet hét mes voor bereiding en portionering van grote stukken vlees. Kenmerkend is de ronding naar boven aan het uiteinde. Met het slagersmes kun je in één haal mooie, rechte plakken vlees snijden.
Het meest veelzijdige mes in de keuken en onmisbaar voor iedere (hobby)kok. Handig voor het snijden van vlees, vis of groenten maar ook ideaal voor het fijnsnijden van kruiden.
Het vleesmes heeft een lang, smal lemmet, dit zorgt voor minder weerstand tijdens het aansnijden van vlees of vis en hierdoor blijft ook minder plakken aan het lemmet. Uitermate geschikt voor trancheren.
Dit indrukwekkende mes is misschien wel hét symbool van de Forged messencollectie. Het gewicht en de dikte maken het Aziatisch hakmes zowel geschikt voor het hakken van grove stukken vlees en groente, als voor het kneuzen en fijnsnijden van kruiden.
Dankzij het compact formaat is het mes ideaal voor het snijden van diverse groente, fruit en kruiden.
Deze kaas- en botermessenset bestaat uit 4 kaasmessen en 2 botermessen en hebben een modern en strak ontwerp. Elk mesje heeft zijn eigen expertise. Lees snel verder...
Een vleesmes is ideaal voor het snijden van diverse soorten vlees. Met dit unieke mes weet u zeker dat u vlees van de barbecue, grill of gewoon uit de pan op een unieke manier kan opdienen.
Origineel vilt van Monolith. Is het vilt van je Monolith op of beschadigt? Met dit originele vilt is je Kamado weer snel als nieuw. Deze rol bevat genoeg vilt om de onder- en bovenkant van de Classic opnieuw te bekleden.
Golden Sate is dé perfecte kruidenmix om de beste saté mee te maken! De kruidenmix is gebaseerd op ketjap met toevoegingen van verschillende specerijen om de perfecte smaaksensatie te creëren. Gebruik ca. 30 gram per kilo vlees.
Deze Salt, Peper and Garlic Special Barbecue Rub is gebaseerd op de typische Texaanse kruidencombinatie: zout, peper en knoflook. In de Zuidelijke staat wordt deze ‘back to basic’ manier van kruiden met name gebruikt om rundvlees op smaak te brengen.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden. Sterke rooksmaak
Marineren van vlees gaat heel gemakkelijk met deze marinade spuit van Smokin' Flavours.
Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
Op een mooi stuk vlees, bij de borrel of voor een salade maak je pas echt indruk als er een goede olijf olie bij gebruikt wordt. Net als een goede wijn, kan een goede olijfolie je gerecht naar een hoger niveau tillen.