Croix Valley - Sweet Heat BBQ Dry Rub (11 oz./ 311 g.)

Artikelnummer: CV13
€14,50
Levertijd: Op dit moment even niet op voorraad. Dit product wordt nageleverd. Meer info nodig? Neem contact op!
Niet op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Product informatie
Beschrijving

Croix Valley Sweet Heat BBQ Dry Rub is de perfecte keuze voor degenen die houden van een beetje pit in hun leven! Deze unieke kruidenmengeling is speciaal samengesteld voor liefhebbers van de barbecue en biedt een verrijkende smaaksensatie. De combinatie van zoete en pittige smaken maakt elke maaltijd spannend en onvergetelijk.

Of je nu grilt of roostert, de Croix Valley Sweet Heat BBQ Dry Rub zal de smaak van je gerechten naar een hoger niveau tillen en je gasten zullen onder de indruk zijn van de unieke smaak. Het is ontzettend eenvoudig te gebruiken en je hoeft alleen maar je vlees, vis of groenten te bestrooien met deze dry rub.

Croix Valley's Sweet Heat BBQ Dry Rub is ontworpen om de beste smaak naar voren te brengen in echt Low&Slow gerookt vlees. De perfecte combinatie van zoet en pittig.

Ingrediënten: Zout, Specerijen, Suiker, Knoflook, Ui, Honingpoeders, Natuurlijke Smaken

 

Artikelnummer: CV13

Artikelnummer: CV13

Reviews
(0)
1 star
0 reviews
2 stars
0 reviews
3 stars
0 reviews
4 stars
0 reviews
5 stars
0 reviews
Geen reviews gevonden
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favoriet
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Schrijf je eigen review
Croix Valley - Sweet Heat BBQ Dry Rub (11 oz./ 311 g.)
Croix Valley - Sweet Heat BBQ Dry Rub (11 oz./ 311 g.)

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »