Meer weten

Over ons

Werner Kelder een enthousiaste, gezellige en gastvrije Grill Master.

Werner BBQing

Ik, Werner Kelder, ben een enthousiaste, gezellige en gastvrije Grill Master. Ik ben in 2012 begonnen met de verkoop van onder andere Weber barbecues. Vond en vindt de beleving die om zo’n barbecue heen hangt fantastisch en maakt het de gasten graag naar hun zin.

Doordat ik graag de gasten verwen heb ik ook bij mijn demonstraties, workshops en de informele barbecue events altijd een verrassingsgerecht bedacht. Ik vindt het heel leuk om creatief te zijn met vlees, vis, groente en fruit op de barbecue. Vegetarisch is bij mij ook zeer in trek, aangezien ik daarvan altijd een spektakel wil maken.

Gecertificeerd Grill Master
Certified by Weber-Stephen Barbecues

Mijn barbecuewerkzaamheden zijn altijd maatwerk. Iedere gast krijgt precies zijn of haar barbecue event. Niets is te gek! Of het nu gaat om een gezellige verjaardags- of bruiloftspartij in de achtertuin met een select gezelschap of bijvoorbeeld om een bedrijfspresentatie met 300+ personen op een bedrijfsterrein.
Werner regelt alles! Geef het lekker uit handen en Geniet (met hoofdletter G). Het gehele jaar door.

Graag tot binnenkort en alvast eet smakelijk!

Met vriendelijke barbecuegroet,

Werner Kelder

 

Cocktails

Wil je eens wat anders schenken bij je BBQ dan bier of wijn?
Ontdek met welke cocktails jij je gasten kunt verrassen en proef de meest tropische cocktails die helemaal bij je BBQ passen.

Workshops

Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Bekijk ons op