Wijnstok scheut-pellets klaar voor gebruik in uw barbecue. Wijnstok scheut-pellets zijn goed te combineren met: lamsvlees, rijst, rood vlees.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rook-slakkenhuis voor het koudroken van onder andere zalm, forel, kaas en worstjes.
Deze 100% natuurlijke aanmaakwokkels zijn gemaakt van geperst dennenhout.
Door het waslaagje branden ze snel en krijgt u de BBQ snel aan.
Eiken brandhout heeft een zeer hoge dichtheid en is een resistente houtsoort die tot de groep van hardhout behoort en wordt gekenmerkt door een extreem hoge calorische waarde voor een lange brandtijd. Bovendien valt het op door zijn consistente en langdur
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Herbruikbare cederhouten planken geven geur en smaak van hout aan je gerecht. Tegelijkertijd behoudt het voedsel al zijn sap en zijn essentie. Afmetingen van 30x14x0.9cm
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Brandhout, gemaakt van snoeihout, met een mediterrane smaak (Aroma's van Spanje).
Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Cognac houtsnippers.
Voeg met de aromatische eikenhouten snippers smaak toe aan je gerecht. Verbeter de smaak van je eten en laat de magie van de rook de rest doen
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische olijf houtsnippers.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Steeneikenpellets klaar voor gebruik in uw barbecue. 100% natuurlijk. Gemaakt in Spanje.
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Whiskey houtsnippers.
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.