Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Zeer scherp professioneel Vleesmes
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Ideaal als cadeau met Kerst of Sinterklaas. Verpakt in mooie luxe geschenkdoos! Bestel nu deze 3-delige set en snij uren achter elkaar zonder zorgen en met veel plezier het lekkerste vlees, vis, gevogelte, groenten en kruiden!
Deze NT1 Professionele Messenset staat mooi in de keuken als accessoire met zijn schitterende pakkahouten handvat en mooi afgewerkte einddop met ingegraveerd logo. Het houten blok zorgt er ook nog eens voor dat de messen makkelijk voor het grijpen liggen
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterrenchef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, wer
Met een PAUDIN Plume Luxe Broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Deze messen hebben een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand- en span
Mes van écht Damaststaal. Dit mes noemen de professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruitmessen.
Het gebruikte roestvaste high-carbon staal wordt gekenmerkt door een zeer hoge hardheid van meer dan 56 Rockwell Scale of Hardness, part C (HRC). Het 20 centimeter lange mes word met de hand geslepen in hoek van 15 graden per zijde, hetgeen tot het buiten
Met dit PAUDIN R2 broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem. Maar ook zachtere deegwaren zoals bagels, casino wit en zelfs cake en gebakjes.
Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is.
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk
Met dit PAUDIN RC2 broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem. Maar ook zachtere deegwaren zoals bagels, casino wit en zelfs cake en gebakjes.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.
Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo'n mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en
Hang uw (Paudin) messen op, op deze extra lange extreem sterke magneetstrip en hou uw messen scherp en georganiseerd. Een echte blijkvanger in uw keuken.
Dit 4-delige steakmessenset van Paudin heeft scherpe, volledig gekartelde roestvrijstalen messen die moeiteloos door het vlees snijden. De snijkant is volledig gekarteld om te zorgen dat u snijd zonder het te scheuren en zo de smaak te veranderen en sappe