Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken. Rookmot dus ideaal voor koud roken. Sterke rookintensiteit.
Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden. Sterke rooksmaak
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van geselecteerd wortelhout van olijfbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Oosterse-mediterrane kruiden mix om te roken. Past ook uitstekend bij zoetig rookhout, olijfhout, zoals kersen en hickory. De frisse geur van rozemarijn en jeneverbes aangevuld met zacht zoethout is een perfecte match met de Smokey Olive Wood producten.
Kleine Citroenhout chips van speciaal uitgezocht Citroenhout. Geeft aan uw te roken levensmiddelen een fruitige en frisse smaak. De maat van de snippers is 2 tot 3 cm.
Het rookhout geeft net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik. Lekker met varken, rund, gevogelte en lam.
Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij rund, maar ook gevogelte, lam en varken.
Giftbox! Met deze rooksnippers giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rooksnippers kan je alle smaken creëren die je wilt.
Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken. Citroen chunks - zak 1,5 kg.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk sinaasappelhout. Kenmerkend voor dit hout is de goede rookontwikkeling. De rook verfijnt uw te roken levensmiddelen met haar fruitige, frisse smaak van citrushout.
Afkomstig van wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Sterke rooksmaak. Geeft typische fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk avocado hout.
Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met groene umami-smaak van avocado-houtrook.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk avocado hout. Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met groene umami-smaak van avocado-houtrook.
Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van amandelbomen. Intensieve rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Speciale maat voor SMOKING GUN.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk avocado hout. Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met groene umami-smaak van avocado-houtrook.
Giftbox! Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik! Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Chunks - zak 1,5 kg.
Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Sinaasappelhout wordt traditioneel in de regio van Valencia gebruikt om de Paella te bereiden. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Chunks - 1,5 kg.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit veel meer smaak! Geeft fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groenten en vis.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Tip: gebruik sinaasappel rookmot om zalm koud te roken!