Quebracho houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool uit Zuid-Amerika en wordt gemaakt van hout van de witte steeneik boom. Dit hout garandeert een mooie en lange brandduur, brand op een gelijkmatige temperatuur en geeft een heerlijke houtsmaak.
Gemakkelijk aansteken - Kolen of briketten in de BBQ aanmaken gaat super makkelijk met deze starter.
Time to smoke it cold! Koud roken geeft niet alleen een fantastische smaak, maar zorgt ook voor een langere houdbaarheid indien uitgevoerd in combinatie met droogzouten.
Marineren van vlees gaat heel gemakkelijk met deze marinade spuit van Smokin' Flavours.
Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
90 recepten van BBQ rookie naar volwaardig kamado chef! Geschreven door Zowie Tak, bekend van onze workshops en livestreams! Alle beschikbare kennis heeft hij gebundeld in dit boek binnen een prettige hoofdstuk indeling per accessoire.
Klein, groot, gevuld, deze burgerpers kan het allemaal. Hamburgerpers!
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven.
Onmisbaar bij pizza! Schuif je pizza in één beweging op je pizzasteen en haal ‘m er ook weer af zonder je handen te branden.
Extra dikke aluminium bakken XL. Meerdere malen te gebruiken!
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
Tang volledig uit RVS. Hittebestendig tot 350°C. Ideaal om voor de BBQ te gebruiken. Vaatwasmachinebestendig, met handige sluiting en stevige grip. Lengte 50cm.
Rvs tang met siliconen hittebestendig tot 250°C. Ideaal om voor de BBQ te gebruiken. Vaatwasmachinebestendig en stevige grip. Lengte 40cm, non-slip grip.
Time to smoke it! Vul de box met rookhout en laat deze zachtjes smeulen voor extra smaak aan je gerecht.
Zet spareribs netjes in je BBQ met dit handige spareribs rek.
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen. Snippers zijn geschikt voor warm roken in je houtskool of gas BBQ.
Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
The real pink butcher paper, rechtstreeks uit de USA! Verpakking van 10 vellen a 61cm x 100cm.
Marineer je producten met deze hoge kwaliteit kwast gemaakt van hittebestendig siliconen.
Borstel eenvoudig en supersnel je rooster schoon met deze handige BBQ borstel. Uitgevoerd met 3 borstels voor snel resultaat.
Geef voedsel extra smaak door het te roken. Met deze koudrook generator kun je ingrediënten die je niet warm gemaakt moeten worden een heerlijke rooksmaak geven.
Grill, eat & throw away - Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.