Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Sinaasappelhout wordt traditioneel in de regio van Valencia gebruikt om de Paella te bereiden. Op open vuur wordt de Paella dan in grote zwenkpannen bereidt, zo kan de rook van het sinaasappelhout nog een lichte smaak aan de traditionele Paella geven. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund.
Rook chunks gebruik je wanneer je langdurig rook wilt hebben. Perfect voor low&slow garen van bijvoorbeeld pulled pork of spareribs dus! Gooi een of meerdere chunks droog in de houtskool en laat het rustig roken. Afhankelijk van de grootte van de chunk, de temperatuur en de houtsoort kan je zo een paar uur roken. Er zit ongeveer 1,5 kg chunks in een zak. De chunks van Smokey Olive Wood zijn gemaakt van exclusieve houtsoorten. In Nederland zijn we al een tijdje gewend aan roken met houtsoorten zoals appel, eik en beuk. Uit Spanje brengt Smokey Olive Wood houtsoorten waar je opnieuw mee kunt experimenteren en een meer verfijnde smaak gaat krijgen. Het rookhout is er in olijf, sinaasappel, citroen, amandel en steeneik. Ook zijn er speciale vuurkruiden.
Artikelnummer: IM N5-01-1.5K
Artikelnummer: IM N5-01-1.5K
BTW-tarief: 21%
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review