Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden. Sterke rooksmaak. Geeft typische fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Dit zijn rooksnippers die je in de hete kolen gooit om een rooktoets aan je gerecht te geven, een handje zal ongeveer 10-15 minuten roken. Heerlijk om net die steak of vis een verfijnde rooksmaak mee te geven! De snippers hebben een een korrelgrootte van 2 – 3cm. De inhoud van de zak is 1700 ml. De rooksnippers van Smokey Olive Wood zijn gemaakt van exclusieve houtsoorten. In Nederland zijn we al een tijdje gewend aan roken met houtsoorten zoals appel, eik en beuk. Uit Spanje brengt Smokey Olive Wood houtsoorten waar je opnieuw mee kunt experimenteren en een meer verfijnde smaak gaat krijgen. Het rookhout is er in olijf, sinaasappel, citroen, amandel en steeneik. Ook zijn er speciale vuurkruiden.
Artikelnummer: V3-01-1.7L
Artikelnummer: V3-01-1.7L
BTW-tarief: 21%
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review