Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken.
Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken. Citroen chunks - zak 1,5 kg.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit veel meer smaak! Geeft fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groenten en vis.
Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Sinaasappelhout wordt traditioneel in de regio van Valencia gebruikt om de Paella te bereiden. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Chunks - 1,5 kg.
Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik! Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Chunks - zak 1,5 kg.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
Eikenhoutbrokken van brandewijnvaten geven een milde rooksmaak met een vleugje zoete wijn.