Rook-slakkenhuis voor het koudroken van onder andere zalm, forel, kaas en worstjes.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
De eiken rookmot geeft een milde tot iets pittige rooksmaak en gaat goed samen met stukken rundvlees, varkensvlees, wild en vis.
Breng jouw gerechten op smaak met een zoetige, fruitige toets van rook, dankzij de Appel Rookmot van Smoke and Spices. Deze rookmot, vervaardigd uit superieur appelhout, biedt een uitzonderlijke smaakervaring die je gerechten een extra dimensie geeft.
Proef de unieke rooksensatie met de Beuken Rookmot van Smoke and Spices. Deze voortreffelijke rookmot, vervaardigd uit 100% beukenhout, verrijkt je geliefde gerechten met een kenmerkende rooksmaak die niet te missen is.
Verbeter je rookervaring met de Eiken Rookmot van Smoke and Spices.
Deze rookmot, geproduceerd uit kwalitatief eikenhout, biedt een diverse smaak die uitstekend combineert met verschillende soorten vlees zoals rund, varken, wild en diverse vissoorten.
Trakteer je smaakpapillen op de onmiskenbaar krachtige smaak van de Hickory Rookmot van Smoke and Spices. Deze uitmuntende rookmot verheft je kookkunsten naar een hoger niveau met zijn uitgesproken en intense rooksmaak.
Ervaar een exclusieve en verfijnde rooksensatie met de Rode Wijnvaten Rookmot van Smoke and Spices. Deze rookmot, vervaardigd uit premium rode wijnvaten, biedt een onovertroffen smaak die je maaltijden omtovert tot culinaire hoogstandjes.
Betreed de fascinerende sfeer van het roken met de Whisky rookmot van Smoke and Spices. Deze rookmot, vervaardigd uit zorgvuldig gekozen whiskyvaten, voegt een bijzondere en verfijnde smaak beleving toe aan je maaltijden.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk avocado hout. Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met groene umami-smaak van avocado-houtrook.
Giftbox! Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van amandelbomen. Intensieve rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Speciale maat voor SMOKING GUN.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij rund, maar ook gevogelte, lam en varken.
Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken. Rookmot dus ideaal voor koud roken. Sterke rookintensiteit.
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Tip: gebruik sinaasappel rookmot om zalm koud te roken!
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van geselecteerd wortelhout van olijfbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Met deze op lucht aangedreven Smoke Generator kun je perfect koud roken in een ruimte tot wel 12 m3!
Time to smoke it cold! Koud roken geeft niet alleen een fantastische smaak, maar zorgt ook voor een langere houdbaarheid indien uitgevoerd in combinatie met droogzouten.