Butt rub wordt overal gebruikt door wedstrijdteams, professionele chef koks, en backyard bbq'ers. De rub heeft een universele smaak met een uitgebalanceerde mix van ui, knoflook, zout, peper, paprika, en chipotle. A Little Butt Rub Makes Everything Better
De BBQ rub is gemaakt om de natuurlijke smaak van de kip te verbeteren, Eric Bloodaxe is de perfecte combinatie voor al jouw kipgerechten.. Kenmerken smaak: rokerig, balans tussen zout & zoet.
Een heerlijke dry rub van het merk BBQ Vikings. Deze BBQ rub is geschikt voor diverse visgerechten. Halfdan the Black is speciaal ontwikkeld om een natuurlijke balans te behouden tussen vis en kruiden.
Ivar the Boneless, een heerlijke dry rub van het merk BBQ Vikings. De BBQ Rub is zorgvuldig door ons samengesteld, Ivar the Boneless is een echte allrounder voor al jouw vleesgerechten.
Verbeter al je gerechten met deze uitgebalanceerde smaak. Waar je hem ook voor gebruikt, deze smaakmaker brengt je gerecht naar een hoger niveau!
Blues Hog Bold & Beefy is mega goed op steak, brisket, burgers, aardappels, groenten… eigenlijk bijna alles. Gebruik ‘m bijvoorbeeld op aardappelen of wortelen om een kleine kick toe te voegen. Ook is de rub glutenvrij, zo kan iedereen er van genieten.
We’re serving up the ragin'. Smaken die te vinden zijn langs de zuidelijke bayous! Verfraai elk gerecht met onze Cajun Rub voor een echte authentieke smaak.
Breng al je kip of gevogelte naar een hoger niveau met de nieuwe Blues Hog High Flyin' Chicken Seasoning. Are you ready for the best bird ever?!
De "Blues Hog - Original Dry Rub Seasoning" fungeert als een droge marinade door een unieke mix van kruiden te combineren die de natuurlijke smaak van varkensvlees, rundvlees, gevogelte, wild versterken en goed past bij groenten.
It’s a Fajita Frenzy with this Tex-Mex seasoning! Deze gedurfde authentieke kruiden geven je gerecht een boost!
Saddle up... Blues Hog Rodeo Rub brengt allerlei soorten vlees en groenten naar een hoger niveau!
De nieuwste toevoeging aan de "Award-Winning, Choice of Champions"-lijn. Blues Hog Sweet & Savory Seasoning is uitstekend geschikt voor kip, varkensvlees, vis, wild, rundvlees en groenten! Vooral geweldig op RIBS! GLUTENVRIJ.
We are raising the stakes! Blues Hog Truffle & Chop Seasoning is een gedurfde hartige kruiden met verse truffel.
Deze langzaam gegaarde stoofpot is een klassiek Frans gerecht. Het is gemaakt van rundvlees gestoofd in rode wijn, verrijkt met spek, uien en champignons. Het is het perfect comfort voedsel. Hier past deze kruidenmix perfect bij.
Hamburger & Sausage Seasoning – Met de Classic Seasonings van Not Just BBQ maak je authentieke BBQ gerechten in een handomdraai.
Een traditionele mix van Zuid-Amerikaanse smaken, zoals knoflook, chili en rode paprika.
Croix Valley's All Meat BBQ Dry Rub is ontworpen om de beste smaken naar voren te brengen in een low&slow bbq sessie. Zoals de naam al zegt, past deze kruidenmix bij alle soorten vlees
Croix Valley Carolina BBQ Dry Rub viert de tradities van Southern Carolina BBQ, bekend om zijn perfecte balans tussen pittig en zoet. Geweldig op alle soorten varkensvlees, maar ook zeker op kip en groenten.
Als het gaat om rundvlees is dit de perfecte rub om het de smaak te geven zoals die hoort te zijn. Deze rub biedt een lichte zoetheid die in balans is met een mooie afdronk.
If you're looking for the WOW factor while barbecuing, this is the perfect rub. Do you want a next level taste? Combine your chicken wings with our award-winning sauces.
Croix Valley’s Garlic Barbecue Booster is het meest veelzijdige product in de gehele Croix Valley familie van producten. De Garlic BBQ Booster is een rub & seasoning voor alle doeleinden, perfect voor rundvlees, kip, varkensvlees, vis, groenten, en meer.
De Croix Valley Garlic Ginger Teriyaki Wing en BBQ Booster geeft een heerlijke zoete en hartige sojasaus smaak aan je gerecht.
Croix Valley’s Greek Barbecue Booster is de perfecte rub voor die mediterrane touch. De Greek BBQ Booster is een rub & seasoning voor allerlei doeleinden, van moussaka tot gyros, en past perfect voor rundvlees, kip, varkensvlees, vis, lam en groentes.