Deze klassieke barbecuesaus is dik en vol van smaak. De zoete smaak van bruine suiker en gerookt hickoryhout wordt gecombineerd met een touch zwarte peper.
Klassieke barbecuesaus met een aangename twist. De zoete honingsmaak van deze saus wordt snel aangevuld met een rokerige kick van chipotle pepers die je mond laten smachten naar de volgende hap!
Klassieke roodbruine barbecuesaus met een volle smaak. Een vleug van zoet op de rokerige en peperachtige basis die zo kenmerkend is voor sweet baby.
Een roodbruine barbecuesaus met een volle smaak. Lichtzoet met rokerige, pikante accenten en de smaak van spaanse pepers.
Tabasco is de smaakmaker voor vele gerechten. De pittige pepersaus bestaat uit slechts 3 ingrediënten (azijn, rode peper en zout) en wordt 3 jaar in eiken vaten gerijpt om de intense smaak te bereiken De smaakmaker voor ieder recept.
Barbacoa is een traditionele Zuid-Amerikaanse bereidingswijze, waarbij grote stukken vlees langzaam gegaard worden boven een open vuur. Die smaak en belevenis hebben ze bij ‘The Bastard’ vloeibaar vertaald naar de Barbacoa Picante Sauce.
The Bastard Burger sauce, frisse burger saus met een pikantje!
The Bastard Signature Sauce is een unieke zoetige saus met framboos en tomaat. Dat klinkt als een bijzondere maar heerlijk frisse, zomerse smaak. De saus is veelzijdig en past bij diverse soorten vlees en gevogeltes. Perfect voor jouw BBQ avond!
Voor whiskeyliefhebbers heeft ‘The Bastard’ een heerlijke saus ontwikkeld op basis van whiskey en specerijen. De rokerige barbecuesaus Ireland’s Pride, met een licht zuurtje, past goed bij wat vettere stukken vlees.
Take sauce with you everywhere you go.
Vul het flesje met je favoriete saus, hang het aan je sleutelbos of stop het in je tas en neem het overal mee naar toe.
The Bastard Hot Sauce, is alles wat je van een hot sauce verwacht. Bastard heeft een heerlijk samenstelling van chili pepers gekozen waardoor deze perfect is bij Rund en Varken.
Vanaf het begin was de saus gemaakt voor iets groots. We wisten het toen nog niet, maar we weten het nu!!
Vanaf het begin was de saus gemaakt voor iets groots. We wisten het toen nog niet, maar we weten het nu!!
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Breng uw kip en varkensvlees naar een hoger niveau met Traeger Apricot BBQ-saus. Deze pittige saus heeft een zoete smaak van abrikoos en een vleugje pittigheid, perfect voor alles, van geglazuurde kip- en kalkoenburgers tot klassieke BBQ-ribben.
Met een verbeterd recept dat het beste van twee werelden biedt, zet onze nieuwe Sweet & Heat BBQ Sauce de zoete smaak op de eerste plaats met een perfecte dosis peperige hitte om het af te ronden.
Voeg een kleine kick toe aan uw kooksessie met Traeger Texas Pittige BBQ-saus. Het heeft een peperige hitte die geweldig is bij vleugels of pulled pork, en door de dunnere consistentie is het ook een uitstekende keuze om te marineren.
Tijdens het barbecueën is een lekkere saus van onmisbare waarde. Met de Traeger ‘Que voeg je een tomaatachtige smaak toe aan jouw barbecue gerecht.