Onze unieke formule combineert de klassieke smaken van een witte barbecue saus met een vleugje verfijnde gember. Dit resulteert in een saus die perfect is voor een breed scala aan gerechten, van vlees tot vis en groenten.
Deze saus is een echte BBQ must-have! Het wordt gemaakt van gerookte pepers en Habenero chili die de saus een hete en intense barbecuesmaak geven.
Een beetje zoet, een beetje zuur en heel veel smaak. Smokey Goodness geeft gevogelte en varkensvlees een boost en brengt het naar een next level. De perfecte combinatie van rood fruit en specerijen is de ideale smaakmaker op een bbq so let’s get fruity!
De Blackstrap Coffee Molasses saus – by Smokey Goodness is de must have voor iedere BBQ’er die graag ‘from scratch’ aan de slag gaat. Smokey Goodness' secret ingredient!
Bold & Beefy Premium BBQ Sauce is een robuuste saus met chili, koffie- en cacaotonen die de smaak van rundvlees een boost geeft. Verdrink jouw steak of gebraad in een flinke scheut en waan je in BBQ-Heaven. To beef or not to beef is no longer a question!
Some like it hot, we like it blazin! Holy Smoke That’s Hot! Premium BBQ saus is niet voor watjes. De zorgvuldig samengestelde blend van chipotle, chilipepers en specerijen zet je smaakpapillen wagenwijd open waardoor je bbq-gerechten nog lekkerder smaken.
Smokey’s Finest Premium BBQ Saus waarvan de receptuur, gedurende onze catering voor duizenden hongerige carnivoren, is geperfectioneerd. De subtiele blend van sweet, spice and smokiness laten alles lekker smaken.
De Original BBQ saus is een Kansas City Style Barbecue saus, het heeft de perfecte balans van Zoetheid, Hartigheid met een klein zuurtje. Ideale saus als dip maar zeker als glaze voor bijvoorbeeld die perfecte spareribs of die overheerlijke Pulled Pork.
Deze klassieke barbecuesaus is dik en vol van smaak. De zoete smaak van bruine suiker en gerookt hickoryhout wordt gecombineerd met een touch zwarte peper.
Klassieke barbecuesaus met een aangename twist. De zoete honingsmaak van deze saus wordt snel aangevuld met een rokerige kick van chipotle pepers die je mond laten smachten naar de volgende hap!
Klassieke roodbruine barbecuesaus met een volle smaak. Een vleug van zoet op de rokerige en peperachtige basis die zo kenmerkend is voor sweet baby.
Een roodbruine barbecuesaus met een volle smaak. Lichtzoet met rokerige, pikante accenten en de smaak van spaanse pepers.
Tabasco is de smaakmaker voor vele gerechten. De pittige pepersaus bestaat uit slechts 3 ingrediënten (azijn, rode peper en zout) en wordt 3 jaar in eiken vaten gerijpt om de intense smaak te bereiken De smaakmaker voor ieder recept.
Barbacoa is een traditionele Zuid-Amerikaanse bereidingswijze, waarbij grote stukken vlees langzaam gegaard worden boven een open vuur. Die smaak en belevenis hebben ze bij ‘The Bastard’ vloeibaar vertaald naar de Barbacoa Picante Sauce.
The Bastard Burger sauce, frisse burger saus met een pikantje!
The Bastard Signature Sauce is een unieke zoetige saus met framboos en tomaat. Dat klinkt als een bijzondere maar heerlijk frisse, zomerse smaak. De saus is veelzijdig en past bij diverse soorten vlees en gevogeltes. Perfect voor jouw BBQ avond!
Voor whiskeyliefhebbers heeft ‘The Bastard’ een heerlijke saus ontwikkeld op basis van whiskey en specerijen. De rokerige barbecuesaus Ireland’s Pride, met een licht zuurtje, past goed bij wat vettere stukken vlees.
Take sauce with you everywhere you go.
Vul het flesje met je favoriete saus, hang het aan je sleutelbos of stop het in je tas en neem het overal mee naar toe.
The Bastard Hot Sauce, is alles wat je van een hot sauce verwacht. Bastard heeft een heerlijk samenstelling van chili pepers gekozen waardoor deze perfect is bij Rund en Varken.
Vanaf het begin was de saus gemaakt voor iets groots. We wisten het toen nog niet, maar we weten het nu!!
Vanaf het begin was de saus gemaakt voor iets groots. We wisten het toen nog niet, maar we weten het nu!!
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.