Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Breng uw kip en varkensvlees naar een hoger niveau met Traeger Apricot BBQ-saus. Deze pittige saus heeft een zoete smaak van abrikoos en een vleugje pittigheid, perfect voor alles, van geglazuurde kip- en kalkoenburgers tot klassieke BBQ-ribben.
Met een verbeterd recept dat het beste van twee werelden biedt, zet onze nieuwe Sweet & Heat BBQ Sauce de zoete smaak op de eerste plaats met een perfecte dosis peperige hitte om het af te ronden.
Voeg een kleine kick toe aan uw kooksessie met Traeger Texas Pittige BBQ-saus. Het heeft een peperige hitte die geweldig is bij vleugels of pulled pork, en door de dunnere consistentie is het ook een uitstekende keuze om te marineren.
Tijdens het barbecueën is een lekkere saus van onmisbare waarde. Met de Traeger ‘Que voeg je een tomaatachtige smaak toe aan jouw barbecue gerecht.
Nieuwe saus! Whisky Pepper. Een heerlijk romige saus met rokerige smaak.